Viser alle 2 resultater

Paul Food kogebog (på engelsk)

125,00 DKK Inklusiv moms

Bogen Paul Food indeholder opskrifter med inspiration fra kulinariske rejser rundt omkring på kloden og små historier om de forskellige steder. Vi er med, når Paul Cunningham besøger de bedste restauranter i New York og leverer opskrifter inspireret derfra, for eksempel sukkerglaseret skinke fra restauranten Balthazar i Soho, når han er på trøffeljagt omkring den spanske by Villanova og laver agerhøne i trøfler, når han i sommerhuset på Sejerø komponerer retter med de skønneste danske råvarer eller når han serverer Lobster a L´Americaine for præsident Clinton på The Paul i København.

Paul food er en personlig bog, der emmer af Paul Cunninghams begejstring for mad og for at videregive sine bedste opskrifter til læseren.

Bogen om Henne

395,00 DKK Inklusiv moms

Henne Kirkeby Kro – exploring taste and senses” er en stemningsbeskrivelse i ord og billeder af mad, arkitektur, kunst, have og natur, der alt sammen er med til at gøre Henne Kirkeby Kro til et unikt åndehul for sjæl og sanser.

Bogen er på knap 200 farvesider, rigt illustreret med fotograf Per Nagels smukke billeder af arkitektur, krohave, interiør, mennesker og mad.

I bogen giver en lang række forfattere deres bud på, hvad der gør Henne Kirkeby Kro til noget specielt. Tekster af Søren Ryge, Hans Edvard Nørregård-Nielsen, Jørgen Leth, Erland Porsmose, Christel Wiinblad og Andrea Bak.